Super League: Έπεσε όγδοη αλλά περνά μόνη στην πέμπτη θέση η Ξάνθη με νίκη επί του Παναιτωλικού

 

Τρεις ισοπαλίες σημειώθηκαν στα παιχνίδια του Σαββάτου, με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στα παιχνίδια που ενδιέφεραν την Ξάνθη ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο ενώ και ο Παναθηναϊκός ήρθε στη Λεωφόρο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έπιασε την Ξάνθη στους 32 βαθμούς και ευνοείται στην μεταξύ τους ισοβαθμία αφού οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί 1-1 ισόπαλες στα Πηγάδια και το τριφύλλι υπερέχει στο γκολ αβερέιτζ όλου του πρωταθλήματος, ενώ Πανιώνιος και Αστέρας είναι έναν βαθμό πιο πάνω, στους 33 πόντους.

Ουσιαστικά η Ξάνθη μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου έπεσε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος. Ωστόσο με νίκη επί του Παναιτωλικού ανεβαίνει και πάλι στην πέμπτη θέση και μάλιστα πλέον θα είναι μόνη της, χωρίς συγκάτοικο στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο άλλο ματς που προηγήθηκε και που ουσιαστικά δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ξάνθη, η Λάρισα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Κέρκυρα που δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.