ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε στην εκπνοή των μεταγραφών τρεις νέους παίκτες και μια σημαντική παραμονή η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

 

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος το βράδυ της Τετάρτης (31/01) και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου προχώρησε στην ανακοίνωση τριών μεταγραφικών αποκτημάτων και σε μία παραμονή παίκτη.

Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι ο 22χρονος Δημήτρης Λάζος  από την Μαΐστρο, ο 19χρονος Βαγγέλης Φουρνουτζής από τον Ιπποκράτη και ο 20χρονος Πέτρος Μπάμπιτς από την Θράκη Φερών.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε και την παραμονή του έμπειρου Στράτου Μαλτέζου μέχρι το τέλος της σεζόν που φέτος εχει πετύχει ένα τερμα στο πρωταθλημα.

Όπως αναφέρει το sfirixtra, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή του Ιπποκράτη, Βασίλη Τσιομλεκίδη, αφού για χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους πάικτες τους πρωταθλήματος και πέρυσι υποψήφιος της καλύτερης εντεκάδας στην ΕΠΣ Έβρου στον διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Η ίδια ιστοσελίδα υπενθυμίζει ότι από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου αποχώρησαν οι Βασίλης Γεωργατζόπουλος και Γιώργος Μαρασλής, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης