Super League: Έδεσε με επαγγελματικό συμβόλαιο για ακόμα πέντε χρόνια τον Γιώργο Τζελέπη η Ξάνθη

 

Με επαγγελματικό συμβόλαιο για ακόμα πέντε χρόνια έδεσε τον κομοτηναίο πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργο Τζελέπη η Ξάνθη.

Ο Τζελέπης είχε πάει πέρυσι τέτοια εποχή, μετά την διάλυση του Πανθρακικού, στην ομάδα της Ξάνθης αλλά είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι για ευνόητους λόγους. Ως ανήλικος δεν μπορούσε ωστόσο να υπογράψει μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο, κάτι που ωστόσο μπορούσε να γίνει από τις 12 του περασμένου Νοέμβρη και μετά, οπότε και συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια και κατά συνέπεια ενηλικιώθηκε.

Αν και ο Τζελέπης δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με την μεγάλη επαγγελματική ομάδα, είναι προφανές ότι στην Ξάνθη θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του, όπως άλλωστε έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και στον Πανθρακικό, όταν αρνούνταν τη μία μετά την άλλη προτάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ακόμα και από την Ιταλία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει το ρεκόρ του μικρότερου σε ηλικία παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, όταν είχε χρησιμοποιηθεί στον αγώνα του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τον Μάρτιο του 1996, σε ηλικία μόλις 15,5 ετών.