Χριστούγεννα σε καμπ στο Λουτράκι για τους πέντε Εβρίτες που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ

 

Στο Λουτράκι βρίσκονται από την παραμονή των Χριστουγέννων και θα παραμείνουν εκεί όλες τις γιορτινές ημέρες οι πέντε Εβρίτες που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και έχουν κληθεί για το χριστουγεννιάτικο καμπ της Εθνικής Παίδων.

Οι πέντε τους λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων  ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 5 ως και τις 7 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Οι προπονήσεις στο Loutraki Sport Camp έχουν ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Νανά που έχει ως άμεσο συνεργάτη τον προπονητή του Έβρου Σουφλίου Νίκο Μούχλια, ενώ παρών είναι φυσικά και ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων Μάριος Γκιούρδας.

Όλοι μαζί, ουσιαστικά το ένδοξο παρελθόν με το (ελπίζουμε) ακόμα πιο ένδοξο μέλλον του εβρίτικου και συνάμα του ελληνικού βόλεϊ, φωτογραφήθηκαν για το ThrakiSportS ανήμερα τα Χριστούγεννα, στέλνοντας τις ευχές τους σε όλον τον κόσμο για υγεία και χρόνια πολλά.

Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε τον βοηθό ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Παίδων Νίκο Μούχλια, τον Βαγγέλη Κεσούδη του Έβρου Σουφλίου, τον διαγώνιο του Έβρου Σουφλίου Δημήτρη Μούχλια, τον πασαδόρο του Εθνικού Αεξανδρούπολης Μάριο Παπάζογλου, τον επίσης πασαδόρο του ΑΟ Ορεστιάδας Παναγιώτη Μποζίδη, τον κεντρικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάση Κεσεσίδη και φυσικά τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ανδρών και νυν τιμ μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων Μάριο Γκιούρδα.