Football League: Προσφυγή κατέθεσε ο Δημήτρης Σιώπης!

 

Προσφυγή κατά του ΟΦΗ κατέθεσε ο Εβρίτης μπακ Δημήτρης Σιώπης.

Ο 22χρονος πρωην παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού και της Σπάρτης κινήθηκε νομικά κατά της ομάδας του Ηρακλείου, με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος Νίκο Παπαδόπουλο (έχει αγωνιστεί φέτος μόνο σε ένα ματς αυτό στην Καρδίτσα στην πρεμιέρα με την τοπική Αναγέννηση), αλλά και την καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή μισθών.

Μάλιστα, δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, θέτοντας και ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας, δείχνοντας ότι η επιλογή του ΟΦΗ αντί του Άρη που τον ήθελε επίσης το καλοκαίρι ήταν λανθασμένη.

Ο Δημήτρης Σιώπης που είναι αδερφός του Μανώλη που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, διεκδικεί να μείνει ελεύθερος, ώστε να βρει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και ένα ποσό της τάξης των 3000 ευρώ.

Χθες το μεσημέρι εκδικάστηκε και η προσφυγή του Νίκου Νιόπλια εις βάρος του ΟΦΗ με την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Υποθέσεων να επικυρώνει την οφειλή των 5.000 ευρώ προς τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ. Την ίδια ώρα επιδικάστηκε και η προσφυγή του Τζίλι Βουό με τον Ιβοριανό επιθετικό πλέον της Λαμίας  να λαμβάνει το ποσό των 17.131 ευρώ ενώ ήδη έχει λάβει μέχρι τώρα 8.280.