ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησαν οι λύσεις συνεργασίας με προπονητές! Βασίλης Κωνσταντινίδης ο πρώτος…

 

Η πρώτη λύση της συνεργασίας ομάδας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με τον προπονητή της είναι πλέον γεγονός, με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη να αποτελεί από παρελθόν από την Μάνδρα.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Ερμή Μάνδρας το βράδυ της Πέμπτης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό πως λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Βασίλη Κωνσταντινίδη, και του ευχήθηκε παράλληλα καλή συνέχεια στην προσωπική και την προπονητική του ζωή. Πλέον στην ομάδα του Ερμή στρέφονται στις λύσεις που υπάρχουν για την αντικατάσταση του Κωνσταντινίδη και θέλουν να «κλείσουν» το θέμα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μάνδρας: «Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον φίλο πάνω απ όλα, προπονητή κ. Βασίλη Κωνσταντινιδη.
Ευχαριστούμε τον Βασίλη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην επαγγελματική του όσο και στην προσωπική του ζωή.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης από την πλευρά του έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία, και σας εύχομαι καλή συνέχεια!!!»