Γ’ Εθνική: Στον Ορφέα το πρώτο φετινό «Θράκικο»! Λύγισε εντός έδρας τους … “διαμαρτυρόμενους” Προσκυνητές

 

Ο Ορφέας Ξάνθης είναι αυτός που πήρε την νίκη στο πρώτο θρακιώτικο «ντέρμπι» της σεζόν στη Γ’ Εθνική, αφού λύγισε αρκετά δύσκολα την Δόξα Προσκυνητών στην αναμέτρηση της πρεμιέρας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό «μαραθώνιο».

Οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή και του Παναγιώτη Καμαράκη μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό ο Χρήστος Πασχαλάκης ήταν ο εκτελεστής  που κέρδισε η ομάδα του Ορφέα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, που διαμαρτύρεται πάντως για την διαιτησία υποστηρίζοντας ότι ούτε το πέναλτι του Ορφέα έπρεπε να δοθεί αλλά και ότι δεν δόθηκαν δύο παραβάσεις πέναλτι υπέρ της μια σε κάθε ημίχρονο, προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε εξίσου γρήγορα να ισοφαρίσει, αν και πρόσκαιρα όπως φάνηκε στη συνέχεια, όταν στο 23′ ο Χρήστος Βάσκος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ρούφο και έφερε το ματς στα ίσα.

Η Ξανθιώτικη ομάδα, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, κι έτσι στην επανάληψη και στο 74′ μετά από μια φάση διαρκείας, ο Βασίλης Λαζαρίδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μπροστά από την κενή εστία του Περτσά και την έσπρωξε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Έτσι η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης είναι η μόνη Θρακιώτικη ομάδα που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα πήρε και το πρώτο «Θράκικο» της χρονιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ψωμόπουλος από την Καβάλα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βερνέζη και  Μάναλη που δέχτηκαν τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες από πλευράς των Προσκυνητών.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ (46′ Μπουνταγκίδης), Καρκατζάνης, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ (46′ Λαζαρίδης), Πασχαλάκης (69′ Χιντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού Τουγιάλ (90′ Χατζηπαπάς).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Δραγανίδης, Τρίχας, Βελή Μεμέτ Χασάν (65′ Ζήνωνος), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Γιαννακιτσίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ