Super League: Τρεις πρώην του Πανθρακικού υποχρέωσαν σε (νεό) στραβοπάτημα μέσα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε πρεμιέρα στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης, αφού η ομάδα του εξαιρετικά διαβασμένη κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους στον Ολυμπιακό, να σκοράρει μέσα στο άδειο Καραϊσκάκη και να φύγει αήττητη δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο επίσης πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης χρησιμοποιήθηκε από τον Παντελίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και τρίτος πρώην Κομοτηναίος, ο Μουνάφο. Θα μπορούσε λοιπόν να ειπωθεί ότι ο Πανθρακικός έχει βάλει το… χεράκι του σε αυτή τη νέα απώλεια βαθμών των πρωταθλητών, αφού προέρχονταν από την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου στην Ξάνθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης είχε ανοίξει το σκορ στο 54′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανιά και τελικά ο Τζούρτζεβιτς με τον ίδιο τρόπο στο 90+4′ ισοφάρισε, αν και στις δύο περιπτώσεις Καπίνο και Αθανασιάδης αντίστοιχα έπεσαν προς τις σωστές γωνιές. Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι αλλά και έναν εξαιρετικό Αθανασιάδη να πιάνει σε ορισμένες περιπτώσεις τα άπιαστα, ωστόσο και οι Αρκάδες έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να κάνουν το  0-2 σε δυο αντεπιθέσεις και να κλειδώσουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους οκτώ βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ που νωρίτερα λύγισε δύσκολα τον Παναιτωλικό και πλέον αν η ΑΕΚ νικήσει αύριο στο Περιστέρι ή ο Πανιώνιος στα Γιάννενα την Δευτέρα τον ΠΑΣ, τότε θα βρεθεί εκτός κορυφής της βαθμολογίας.