ΕΠΣ Θράκης: Επιμένει η ΠΑΕ Ποντίων και θα κατέβει να αγωνιστεί με την «απαγορευμένη» εμφάνιση

 

Μπλόκο στην χρησιμοποίηση της επετειακής φανέλας που μετά βαΐων και κλάδων παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες έβαλαν ΕΠΟ και FIFA, όπως ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτηση του ThrakiSportS, με το αιτιολογικό ότι αποτελεί μήνυμα μη αθλητικό αλλά πολιτικό που απαγορεύεται από τους διεθνείς κανονισμούς.

Παρόλα αυτά στην ΠΑΕ Ποντίων σκοπεύουν να τραβήξουν στα άκρα το σκοινί και να κατέβουν να αγωνιστούν κανονικά με την επετειακή αυτή εμφάνιση, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η ίδια η ομάδα του Θρυλορίου.

Είχε προηγηθει συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών αλλά και συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όπου ελήφθη η σχετική απόφαση ομόφωνα, παρά τον κίνδυνο τιμωρίας που υπάρχει. Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου έχει ως εξής:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ-ΟΜΟΦΩΝΑ-ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ…. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ -ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…….ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ…..