Volley League: Επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του μετά από μια πενταετία ο Ανδρέας Ανδρεάδης

 

Αν και ήταν γνωστό με την λήξη του πρωταθλήματος ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια αυτό επισημοποιήθηκε μετά από σχεδόν 2 μήνες.

Ο διεθνής 35χρονος έμπειρος κεντρικός από το Τυχερό επιστρέφει  ως πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του και στον Ολυμπιακό που υπηρέτησε από το 2009 έως το 2012 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δύο πρωταθλητών και ενός κυπέλλου.  Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Τυχερού για να παίξει σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ηρακλή ΑΕΚ, Άρη, Φοίνικα και ΠΑΟΚ, δηλαδή αγωνίστηκε στις 6 μεγάλες ομάδες της χώρας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και έχω ζήσει μαζί της στο παρελθόν πολλές ένδοξες στιγμές. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ακόμα έχω το μάτι του τίγρη και μεγάλη δίψα για διάκριση. Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και για αυτό έχουμε έρθει όλοι οι παίκτες, για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και στο τέλος ευελπιστώ να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε τελευταίοι!», δήλωσε.