Γ’ Εθνική: “Αρχοντική” μεταγραφή για πρωην της Ελπίδας Σαπών και του Ιάσμου

 

Στην Γ’ κατηγορία θα αγωνίζεται για πρώτη φορά η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καρδίτσας ο ΑΟ Σελλάνων που θα έχει από φέτος στις τάξεις της τον πρώην φοιτητή του ΔΠΘ και ομάδων της Θράκης Αλέξη Αρχοντή.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά: “Ο Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, Αλέξη Αρχοντή, που τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Παλαμά, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά.

Ο Αρχοντής που αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ έχει φορεσει και τις φανέλες -μεταξύ άλλων- της Ελπίδας Σαπών, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Κεραυνός Πέρνης, στην Κομοτηνή όπου εκπλήρωνε τις φοιτητικές του υποχρεώσεις ενώ πριν μετακομίσει στην ακριτική πόλη αγωνιζόταν και παλι στον Α.Ο. Σελλάνων.

Επίσης, ο Αρχοντής φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Καρδίτσας για τρία χρόνια εκ των οποίων τα δύο στη Δ’ Εθνική και τη σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.