Photos: Κλικ από την απονομή πτυχίων στους 17 νέους διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης

 

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού οι εκλεκτοί καλεσμένοι της ΕΠΣ Θράκης και διοργάνωσε  η επιτροπή διαιτησίας με αφορμή το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα απένειμε και τα πτυχία σε 17 απόφοιτους της σχολής διαιτησίας.

Έτσι διαιτητές, απόφοιτοι, δημοσιογράφοι και παράγοντες της Ένωσης γίνανε ένα και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα διασκέδασαν με χορό, τραγούδι και αρκετό φαΐ και ποτό.

Εκεί βρισκόταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης αλλά και οι Νίκος Μανάκας και Βασίλης Γαβριηλίδης, Ζηλούδης και Τσίτσιος  που ευχαρίστησαν τους διαιτητές του πρωταθλήματος και ευχήθηκαν στους νέους για το υπόλοιπο της σταδιοδρομίας τους.

Την Παρασκευή είχαν γίνει οι εξετάσεις των 17 νέων διαιτητών με όλους να περνάν με επιτυχία την δοκιμασία αυτή και ήταν οι ακόλουθοι: Ζαχαρούλα Αλεξάνδρου, Ευθυμία Γαβαλά, Μιχάλης Γούλας, Γιώργος Δήμιου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Άρης Θωμίδης, Αλέξανδρος Καράϊδης, Χρήστος Καρακούσης, 9) Παναγιώτης Κατσιγιάννης, Ελένη Λιόρα, Δέσποινα Μουταφίδου, Τ’ασος Νεκίδης, Σάββας Παναγιωτίδης, Βασίλης Παπαδάκης, Μαρία Τσαμπουλη, Γιάννης Τομαράς, Θόδωρος Φυλακτός και η  Μαρια Άννα Ελένη Τσινίκα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το φακό του “Περισκοπίου”.