Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για την Ασπίδα Ξάνθης, που υποδέχεται στο Εύμοιρο την ιστορική ΧΑΝΘ στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας των ανδρών. Η ΧΑΝΘ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Ασπίδα, η οποία την Τετάρτη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε στο Εύμοιρο από τον Ερμή Λαγκαδά με 71-79. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Ντεμάι, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης. Φυσικά το κλειστό του Ευμοίρου αναμένεται να είναι κατάμεστο για αυτή την κρίσιμη μάχη της Ασπίδας.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι για την ΑΕ Κομοτηνής, που υποδέχεται τους Ικάρους Σερρών. Η ομάδα της Κομοτηνής ηττήθηκε την Τετάρτη από τη Χαλκηδόνα με 70-79, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση από 25 και μετά, όταν και απώλεσε διαφορά 12 πόντων με την οποία ήταν μπροστά. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο κόσμος της Κομοτηνής αναμένεται να κατακλύσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ΑΕ Κομοτηνής στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση.

Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται στο Νέο Σκοπό Σερρών με τον τοπικό Ορφέα και με την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε την Τετάρτη στην Καβάλα τον Αστέρα και διπλασίασε τις νίκες της στο 2017, ενώ απομακρίνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΓΑΣ, που θα παλέψει για τη νίκη.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, σε ένα δύσκολο παιχνίδια, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία ήττα. Η αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελείται από τις Καραλίδου Σταυρούλα, Μαμαλίγκατζη, Σαρβάνη, Μεχμέτ Ουστά, Κουτρουβέλη, Σακουλάκη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή, Σουλιώτη, Καραλίδου Βίκυ και Καρακώστα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ