Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τους Ικάρους Ζερρών υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής σε ένα από τα δύο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής και μετά την ήττα της Τετάρτης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πιάσει την ομάδα των Σερρών στο βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Νίκος Τζιοπάνος και Ιωάννης Αγραφιώτης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Στο Νέο Σκοπό με τον τοπικό Ορφέα αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Καβάλας και με νίκη θα αφήσει αρκετά πίσω τη ζώνη του υποβιβασμού. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Γιώργος Τζιοπάνος και Βασιλόπουλος από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μακεδονικού:  Μακεδονικός – Αστέρας Καβάλας (Μελανίδης-Ντόγκας (Αστρεινίδης))

Κ.Γ. Διαβατών:  Ιωνικός Ιωνίας – Χαλκηδόνα (Πετανίδου-Σελεβός (Σακελαρίου))

Κ.Γ. Ν. Σκοπού Σερρών:  Ορφέας Νέου Σκοπού – ΓΑΣ Κομοτηνή (Τζιοπάνος Γ.-Βασιλόπουλος (Γιαβρής))

Κ.Γ. Ν. Μουδανιών:  Νέα Μουδανιά – Νεάπολη (Ζαχαριάδης-Λάλα (Παπαδόπουλος Ν.))

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος 02 – Παναθλητικός (Δαμίγος-Παπαδόπουλος Χ. (Παπαγεωργίου))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Ίκαροι Σερρών (Τζιοπάνος Ν.-Αγραφιώτης Ι. (Γκουρτσιλίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Μαντουλίδης (Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Λιρίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ