Στην Θράκη με υπογραφή Γεροβασίλη ένας από τους 156 διορισμούς διακεκριμένων αθλητών στο Δημόσιο! Ανάμεσά τους ο Δουβαλίδης…

 

Σε διορισμό σε υπουργεία και άλλους φορείς του Δημοσίου συνολικά 156 αθλητών (κωπηλάτες, ιστιοπλόοι, πολίστες, αθλητές ΑμεΑ) που διακρίθηκαν προχωρά η κυβέρνηση μετά από απόφαση που υπογράφει η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Πρόκειται για 156 διακριθέντες αθλητές κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) κατανέμονται σε Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση. Ένας από αυτούς τους διορισμούς αφορά την Έλενα Πεκιαρίδου, πρωταθλήτρια του ταεκβοντό από την Αλεξανδρούπολη.

Η Πεκιαρίδου, με πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις στις αρχές της δεκαετίας, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διορίζεται με την ειδικότητα της Φυσικής Αγωγής στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Από την ΑΜ-Θ υπάρχουν ακόμα τρία ονόματα, εκτός Θράκης όμως, ανάμεσά τους αυτό του εμποδιστή Κώστα Δουβαλίδη που διορίζεται στην Δράμα αλλά και του αρσιβαρίστα Αρθούρου Ακριτίδη που διορίζεται στην Καβάλα, όπως και ο Χαράλαμπος Καρακασίδης.

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα 156 ονόματα τα πιο γνωστά που περιλαμβάνονται είναι του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Γρηγόρη Μάκου, οι μπασκετμπολίστες Νίκος Οικονόμου και Δημήτρης Μαυροειδής, η τέως πρωταθλήτρια του ακοντισμού Σάββα Λίκα, οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Πετρόπουλος,  Αρης Καρασαββίδης και Παντελής Κωνσταντινίδης, ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής Δημήτρης Μισιακός και αρκετοί ακόμα που μπορείτε να δείτε ακολούθως στην πλήρη απόφαση: