Γ’ Εθνική: Παίρνει Θρακιώτες και Ζυγκερίδη για την ενίσχυση της η Καβάλα

 

Η ομάδα της Καβάλας μετά την απόκτηση δύο πρώην Ξανθιωτών και μελών των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης, απέκτησε έναν ακόμα πρώην Ξανθιώτη με πέρασμα και από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ επήλθε και συμφωνία   με τον αδερφό του Μπαμπη Ζυγκερίδη του Πανθρακικού, Χρήστο.

Συγκεκριμένα μετά την απόκτηση του Προύτζου και Τουματσίδη από την Δόξα Θεολόγου από την Θάσο με προυπηρεσία στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, ήρθε και σε συμφωνία και με τον Θανάση Τσιτσιφάκο ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Νέας Καρυάς που συμμετέχει εξίσου στο πρωτάθλημα Καβάλας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στην θέση του κέντρου και είναι γεννημένος στις 22/7/1999. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Κ17 της Ξάνθης μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ενώ παλιότερα έχει φορέσει και την φανέλα του Πανθρακικού επίσης στα τμήματα υποδομής από όπου τον απέκτησε και η ομάδα της Ξάνθης. Έχει διατελέσει και διεθνής με την την Κ15 της Εθνικής Ελλάδας.

Στο διάστημα των γιορτών και αφού δεν υπήρχε αγωνιστική δράση ο 23χρονός ποδοσφαιριστής  συμμετείχε στις προπονήσεις της Καβάλας και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον παλαίμαχο άσο και νυν προπονητή της ομάδας της Καβάλας, Άγγελο Διγκόζη αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες της Καβάλας να τρέξουν την απόκτηση του ώστε να ενσωματωθεί στο έμψυχο υλικό ενόψει του δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Επισης στην Καβαλα των πολλων αποχωρήσεων συνεχιζει ο 23χρονος Χρήστος Ζυγκεριδης που αγωνιζόταν στον ίδιο όμιλο με το Παραλίμνι, ενω παλιότερα βρισκόταν στις ακαδημίες του Άρη και στον Εθνικό Γαζώρου.