Γ’ Εθνική: H 18αδα του Ορφέα που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Καμπανιακό

 

Πανέτοιμος, με αναπτερωμένο το ηθικό του και έχοντας, πλέον ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας το τεχνικό τιμ των Μπάμπη Χατζημεστή και Παναγιώτη Καμαράκη, ανακοίνωσε την 18αδα που θα κυνηγήσει την νίκη στον αγώνα με αντίπαλο τον Καμπανιακό (Κυριακή 15:00, LIVE ThrakiSportS) και θα επαναφέρει την ομάδα σε γνωστά… λημέρια.

Στο στρατόπεδο του Ορφέα υπάρχουν και ευχάριστα και δυσάρεστα νέα αναφορικά με την αποστολή του αγώνα. Το ευχάριστο νέο είναι το γεγονός πως ο Γιώργος Κατρανίτσας που την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε από την ήττα της ομάδας του λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στη μέση του, πλέον είναι υγιής και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.

Αντίθετα το δυσάρεστο νέο αποτελεί το γεγονός πως ο Λάζαρος Μαυρόπουλος τίθεται εκτός αποστολής για τον αγώνα. Βέβαια ναι μεν είναι εκτός για τον αγώνα της Κυριακής, θα είναι όμως διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμαριά, αφού το πρόβλημα που υπάρχει είναι το γεγονός πως συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα αυτής της εβδομάδας.

Το τεχνικό επιτελείο του Ορφέα και οι παίκτες της ομάδος, λοιπόν, μετρούν πλέον αντίστροφα για τον αγώνα με τον Καμπανιακό την Κυριακή, και δε βλέπουν την ώρα για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν σε γνώριμα… λημέρια. Η δεύτερη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης χρειάζεται και την βοήθεια του κόσμου, ειδικά όταν στην πρώτη της χρονιά στη Γ’ Εθνική μετά από δεκαετίες κάνει μια εξαιρετική πορεία, οπότε αυτονόητη είναι η έκκληση των ανθρώπων του συλλόγου στο φίλαθλο κοινό.

Η αποστολή του Ορφέα αποτελείται από τους εξής: Ρούφος, Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χαλήλ, Κωτίδης, Μακράκης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Καραγκιόζης Β. και Καραγκιόζης Γ.