Β’ Εθνική: Το «ευχαριστώ» της Ασπίδας προς τον κόσμο που την ακολούθησε στο Μεσολόγγι

 

Τους φιλάθλους που την ακολούθησαν στο Μεσολόγγι για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Χαρίλαο Τρικούπη ευχαρίστησε η Ασπίδα Ξάνθη, καθώς η συμπαράσταση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στην πόλη του Μεσολογγίου, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν συγκλονιστική.

Μάλιστα παρά τη λύπη για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, παίκτες και τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του αγώνα πήγαν προς το μέρος τους και τους χειροκρότησαν, εισπράττοντας και αυτοί φυσικά το χειροκρότημα του κόσμου για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Μάλιστα η ομάδα της Ασπίδας χειροκροτήθηκε και από τον κόσμο τον γηπεδούχων, οι οποίοι όπως αναφέραμε και χθες, γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, σε κόσμια επίπεδα.

Η Ασπίδα για το λόγο αυτό  εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, μία για τον κόσμο που την ακολούθησε στο ταξίδι στο Μεσολόγγι και μία για τη φιλοξενία του Χαρίλαου Τρικούπη, αλλά και την καλή διαιτησία των Καρακάση και Καρπάνου:

Η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς τους φίλους που ακολούθησαν την ομάδα και συμπαραστάθηκαν στους αθλητές μας στο μακρινό Μεσολογγι. Ελπίζουμε να είναι πάντα κοντά μας στις χαρές αλλά και τις λύπες.

O A.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχαριστεί τον Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ για την άψογη φιλοξενία του και συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και συμπαραστάθηκε τόσο έντονα, αλλά με κόσμιο και αθλητικό τρόπο στην ομάδα του.Περιμένουμε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου προκειμένου να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.
Ακόμη συγχαίρουμε το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Καρακάση και Καρπάνου για την πολύ καλή διαιτησία τους.