Photos: 20 κλικ από την δυναμική παρουσία των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία

 

Σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στην Αρντινο της Βουλγαρίας βρέθηκε η (πολύ δραστήρια) ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμμετέχοντας σε ένα ακόμα διεθνές τουρνουά. 

Η ομάδα παρουσιάστηκε με δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω του εργάσιμου της ημέρας και αρκετών τραυματισμών. Η σύνθεση της ΑΕΚ ήταν:  Τσομπανγιοβάνης, Π. Μηλιατζόπουλος, Ψημενίδης, Καζάκης, Τσολακίδης, Πετράς, Μάρκογλου, Γ. Μηλιατζόπουλος, Ζαφειρίου, Βουλγαρίδης, Ματζίρης, Κουλαξίδης και προπονητής ο Δημήτρης  Παπάζογλου.

Συνολικά 15 άτομα συμμετείχαν στην αποστολή που αναχώρησε οδικώς με Ι.Χ το πρωί του Σαββάτου και μέσω του τελωνείου Μακάζα μετά από ένα ταξίδι συνολικά δυόμισι ωρών έφθασε στην πανέμορφη κωμόπολη. Με την άφιξή της, πήγε κατευθείαν στο γήπεδο το οποίο ανήκει στην τοπική ομάδα. Εκεί, παρουσία του Δημάρχου,  έγιναν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες  τα παιχνίδια με την συμμετοχή και των βουλγαρικών ομάδων Αρντίνο, Κίρτζαλι και Μπεροε της Στάρα Ζαγόρα.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά ήταν:
ΑΡΝΤΙΝΟ-ΚΙΡΤΖΑΛΙ 2-1
ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ-ΑΕΚ 1-1 (3-2 πέναλτι)
ΚΙΡΤΖΑΛΙ-ΑΕΚ 3-0
ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ-ΑΡΝΤΙΝΟ 2-1 (τελικός)

Από την ΑΕ Κομοτηνής βραβεύτηκε ως καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Τσομπανγιοβάνης που για άλλη μια φορά έδειξε τις ικανότητες του που θα ζήλευαν πολλοί εν ενεργεία τερματοφύλακες.  Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στην πόλη Κίρτζαλι.

Το βράδυ οι αποστολές δειπνήσαν σε εστιατόριο της πόλης παρουσία του Δημάρχου και αρκετών συμβούλων του Δήμου. Εκεί έγιναν οι απονομές και ανταλλαγή αναμνηστικών μεταλλίων και διαφημιστικού υλικού προβολής της κάθε περιοχής και αφού βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες ακολούθησε μεγάλο γλέντι.