Θέμα ωρών η ανακοίνωση (;) της επιστροφή των Μπερτνάν Ρομπέρ και Στέλιου Ηλιάδη στον Πανθρακικό

 

Ημέρα ανακοινώσεων θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η σημερινή Παρασκευή (09/09) για τον Πανθρακικό. Καθώς εκπνέει και η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο όχι απλά για επικείμενη απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ αλλά και του Στέλιου Ηλιάδη, που άνηκε μέχρι τον Ιούνιο στην ομάδα.

Ο 30χρονος μέσος μετά από 1,5 χρόνο στον Πανθρακικό (29 συμμετοχές, 3 γκολ) έμεινε ελεύθερος και προτάθηκε σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας. Μέχρι και στην Ινδία έφτασε η φήμη του, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να υπάρξουν δημοσιεύματα για επικείμενη μετακίνησή του εκεί. Ωστόσο μάλλον αυτό δεν θα συμβεί και τώρα ακούγεται ότι θα παραμείνει Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews που θεωρείται από τις ιστοσελίδες με καλή ενημέρωση στα θέματα της Β’ Εθνικής, ο Ηλιάδης συζήτησε εκ νέου με τη διοίκηση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό. Έτσι, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα γίνει γνωστή η παραμονή του στο ρόστερ. Υπενθυμίζεται ότι στην Κομοτηνή είναι ήδη και προπονείται (και) ο Ρομπέρ…