Ασημένιο μετάλλιο για την Ελισάβετ Κορωνίδου του ΟΕΓΑ στο άλμα του Πανελληνίου Κορασίδων

Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης  στον Πανελλήνιο Αγώνα Κορασίδων και Παίδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης.

oega-metallioΑπό τις 76 αθλήτριες που αγωνίστηκαν από όλη την Ελλάδα, η αθλήτρια του συλλόγου Ελισάβετ Κορωνίδου κατέκτησε την 2η θέση παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο στο άλμα και την 15η θέση στο σύνθετο ατομικό. Οι νεοεισερχόμενες σε αυτήν την κατηγορία Άννα-Μαρία Κελεσίδου και Καλιόπη Χρονάκη κατέκτησαν την 34η και 58η αντίστοιχα.

«Είμαστε περήφανοι για την αξιοπρεπή εμφάνιση των κοριτσιών μας, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει!! Άτυχη στάθηκε η Βασιλακακη Αγάπη, η οποία τραυματίστηκε δύο εβδομάδες πριν τους αγώνες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΕΓΑ.

Στην κατηγορία των παίδων που ανήκει ο αθλητής του συλλόγου Γιώργος Κελεσίδης δεν είχε συμμετοχή ο ΟΕΓΑ, διότι μετά από επιλογή του θα αγωνιστεί με την κατηγορία των εφήβων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαϊου 2016 στην Μίκρα.

Στην φωτογραφία δεξιά είναι οι τρεις αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Θόδωρο Μπουτάκη και Ειρήνη Κουφάκη. Κάτω άλλη μια αναμνηστική φωτογραφία από την εξέδρα της Μίκρας.

oega-paidia