Με τέσσερα μετάλλια και πολλές διακρίσεις επιστρέφει απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Μιρμάνης Ξάνθης

Θετική ήταν η παρουσία των τζουντόκα του “Μιρμάνη” Ξάνθης που μετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που θα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο των Άνω Λιοσίων από την  Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, καταφέρνοντας να επιστρέψουν με τέσσερα μετάλλια και αρκετά ελπιδοφόρες παρουσίες και απο τους 16 αθλητές του συλλόγου.

Πιο κοντά στο χρυσό έφτασε ο Ιχθύανδρος Κιουρτζίδης που έφτασε στον τελικό των +100κιλών Νέων Ανδρών χάνοντας στον τελικό στα σημεία απο τον Νίκο Κουκάρα του ΑΟ Νότιας Πιερίας, με τον Ξανθιώτη τζουντόκα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Μάρκος Παπαδόπουλος στα -90 Νέων, ο Γιώργος Ζαφειριάδης στα -81 Εφήβων, και η μοναδική κοπέλα του συλλόγου η Σημέλα Κυριμλίδου που κατετάγη τρίτη στα -63 Νεανίδων.

Πέρα όμως απο τα τέσσερα παιδιά που κατέκτησαν μετάλλια και τα υπόλοιπα 14 παιδιά του συλλόγου της Ξάνθης είχαν θετική παρουσία στην διοργάνωση αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους Θωμά και Βλαδίμηρο Ηλιάδη απο την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Με την πέμπτη θέση επέστρεψαν οι Χριστόδουλος Οικονόμου (-66 Νέων) και Δημήτρης Βαλμάς (-73 Παίδων Α’).  Στην έβδομη θέση κατετάγη ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης στα -60 εφήβων, ενώ ένατοι κατετάγησαν οι Κωνσταντίνος Μωυσιάδης (-90 Νέων), Βλαδίμηρος Γεωργιάδης (-60 Νέων), Ματθαίος Κιαντικίδης (-55 Νέων), Γιώργος Μπουνταχίδης (-66 Εφήβων) και ο Δημήτρης Κοτσίδης στα -46 Παίδων Β’. Στην 13η θέση κατετάγησαν οι Ηρακλής Μπαταρίδης (-66 Εφήβων), Παναγιώτης Γερμανίδης (-60 Παίδων Α΄) και Γιώργος Μπουνταχίδης στα -66 Νέων, ενώ στην 17η θέση τερμάτισε ο Βιτάλης Παπαδόπουλος στα -60 Εφήβων.