ΕΠΣ Έβρου: Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου και οι δύο που περνάνε απευθείας στον τελικό κάθε ομίλου

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο τα παιχνίδια της 4ης φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, οπού είχαμε συναρπαστικά παιχνίδια με πολλά γκολ, συνολικά σημειώθηκαν 20 τέρματα σε έξι αναμετρήσεις Θθμηθείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ).

Στην επόμενη φάση του θεσμού εξασφάλισαν την πρόκριση τους απο τον Βόρειο όμιλο του θεσμού οι Έβρος Σουφλίο, Ορέστης Ορεστιάδας και Άρδας Καστανέων, ενώ απο το Νότιο όμιλο οι ΠΑΕ Νίψα, Θράκη Φερών και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Στην πέμπτη φάση του θεσμού θα έχουμε απο μια αναμέτρηση σε κάθε όμιλο, απο τις οποίες ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που προκρίνεται απευθείας στους ημιτελικούς, η αν προτιμάτε τον τελικό κάθε ομίλου. Οι αναμετρήσεις της 5ης φάσης σύμφωνα με το πρόγραμμα αναμένεται να διεξαχθούν το Σάββατο  16 Ιανουαρίου του 2016.

Στον Βόρειο όμιλο στην 5η φάση θα αναμετρηθούν ο Έβρος Σουφλίου με τον Ορέστη Ορεστιάδας με γηπεδούχο την εκπρόσωπο του νομού στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Απευθείας στον τελικό του Βορρά προκρίνεται ο Άρδας Καστανέων.

Στο Νότιο όμιλο στην 5η φάση θα αναμετρηθούν η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου Ένωση Άνθειας Αριστεινου που θα φιλοξενήσει την ΠΑΕ Νίψα, που αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία. Απευθείας στον τελικό του Νότου προκρίνεται η επίσης ομάδα της Β’ κατηγορίας Θράκη Φερών.