Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Έβρο Σουφλίου

Σε μια έδρα που πέρυσι επικρατησε 0-3, μια ακόμη ήττα με βαρύ σκορ γνωρισε ο Έβρος Σουφλίου στην Δράμα από την δυνατή Δόξα με 4-2 για την 14η αγωνιστική και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κοζάνη και τον Λαγκαδά.

Έχοντας για ακόμη ένα παιχνίδι ως κορυφαίο και σκόρερ τον Γαϊδαρτζή που εφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα είχε δοκάρι στο 2′ και πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στο 15′ με σουτ και στο 25′ με κεφαλιά, η Δόξα πήρε άνετη νίκη επί του Σουφλίου με 4-2.

Ο Έβρος μείωσε σε 2-1 με τον μόνιμο σκορερ του Ζυγκερίδη με πλασέ στο 47′ δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Ο Στόϊκος στο 80′ με πέναλτι και ο Ντο Σάντος στο 85′ έκαναν το 4-1, με τον Εμρέ με δυνατό σουτ στις καθυστερήσεις να μειώνει σε 4-2 (η φωτογραφία προέρχεται από το dramagoal).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Α. Παντζιαράς): Μένκα, Λάσπατζης, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Μπάμπουρας, Χαριτίδης (70’ Κανετίδης), Στόικος, Γκαϊδαρτζής (82’ Δούμπλατζης), Κουμπρόγλου, Κυριακίδης (70’ Ντος Σάντος).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αντωνιάδης (46’ Αλεξίου), Πιτσόκος, Λιβαδειώτης, Λίτσιος, Χιζανισβίλι, Αβογιάν, Ζάχος (28’ Μεμέτ Εμρέ), Λίτσκας (86’ Μερτίκας), Εφραιμίδης, Ζυγκερίδης.