Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Κιλκίς ανάμεσα σε Αγιονέρι και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ένα πολύ δυνατό και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι, με μέτριο θέαμα που έγινε στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, τέθηκαν αντιμέτωποι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο συνονόματός του Εθνικός Ν.Αγιονερίου με τους εβρίτες να παίρνουν έναν πολυτιμο βαθμό μένοντας στο 0-0 αν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος αλλα και στο τέλος της συνάντησης.

Στις κυριότερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός είχε καλές ευκαιρίες με τους Ερκάν, Τσέκο και Γωνιάδη, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Ίδια περίπου εικόνα και στην επανάληψη με τις δυνατές μονομαχίες να είναι στο προσκήνιο, με κυριότερες φάσεις για τους γηπεδούχους στο 72’ μετά από απ’ ευθείας φάουλ του Υψηλού και στο 85’ από σουτ του Νέστορα Στεφανίδη που έφυγε λίγο άουτ. Ο Εθνικός θα μπορούσε να πάρει μια ακόμη εκτός έδρας νίκη με τον Γωνιάδη στο 70’ και τον Πελτέκη στο 90’ που όμως αντί μπει στην περιοχή, επιχείρησε μακρινό σουτ που έφυγε άουτ.

Ετσι με τον πολύτιμο αυτό πόντο έφτασε τους 14 στο πρωταθλημα, δυο κάτω από τον Εορδαικό που βρίσκεται στην ένατη έση που οδηγεί στην παραμονή.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Καραλιόλιος, Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Κιόρτσης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος (30’ λ.τ. Μητσιός), Υψηλός (74΄Γκέρτσος), Στεφανίδης Στ., Παλιάτσος (65’ Μπελίτσας), Στεφανίδης Ν., Δρόσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕξ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης, Αμπραχαμιάν, Ερκάν (55’ Μαμούτ), Τσέκος (75’ Θεοδωράκης), Γωνιάδης (87’ Συμιτσάκης).