Γ’ Εθνική: Ξεκίνημα με αισιοδοξία και τέσσερα νέα πρόσωπα για την ΑΕ Κομοτηνης

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η πρωτη προπόνηση του τμήματος μπασκετ της Αθλητικης Ενωσης Κομοτηνης για την σεζον 2015-16, που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της!

Ο νέος προπονητής της ομάδας Φώτης Ζάντζας, στην πρώτη του ομιλία ζήτησε αγωνιστική συνέπεια και πειθαρχία απο τους παίχτες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως επιθυμεί κατάθεση ψυχής στο παρκέ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βοηθός προπονητή και αρχιτέκτονας του περσινού θριάμβου της ανόδου Βασίλης Στοάκης, ο οποίος επισήμανε το ποσό σημαντικό ειναι η διατήρηση του καλού κλίματος καθόλη την διάρκεια της σεζον.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Γιωργος Κουτσοβασιλης επισήμανε πως μαζι με την κατηγορία αλλάζει και η νοοτροπία! Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα λεγόμενα των διοικητικών των “κιτρινόμαυρων” Σωφρονη Παπουη και Νικου Πενίδη, που ζήτησαν απο τους αθλητές να τα δίνουν ολα στα παρκέ…

Καινούρια πρόσωπα της ομάδας, πέρα φυσικά από τον προπονητή, είναι ο Στέλιος Τελούδης (ο οποίος έλειπε δικαιολογημένα) καθώς και οι Μιχάλης Σταματελος και Κωστας Γεροντίτης, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες.

Οι πρώτες προπονήσεις περιλαμβάνουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο επιμελείται ο γυμναστής της ομάδας μας Δημήτρης Πανταζής.