Αίσθηση από την παρουσία Κυρουβίδη στο γήπεδο της Ξάνθης την ώρα που έπαιζε (και) ο Πανθρακικός

Ο Βασίλης Κυρουβίδης επί πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα του Πανθρακικού. Έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα της Κομοτηνής, έκανε φίλους αλλά δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια κόντρα και με τους οργανωμένους οπαδούς, ενώ τελικά αποχώρησε με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στο τέλος της σεζόν (αν και η παραίτηση – αποχώρησή του είχε φημολογηθεί μήνες πριν).

Η πρώτη του λοιπόν δημόσια εμφάνιση σε γήπεδο μετά από αυτήν την παραίτηση έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Δεν έγινε όμως στο γήπεδο της Καβάλας, όπου ο Πανθρακικός αντιμετώπιζε σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό ΑΟΚ που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Αντιθέτως, έγινε στην γειτονική Ξάνθη και στο γήπεδο των Πηγαδίων, όπου η Skoda αντιμετώπισε σε άλλο φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή, σε ματς που επίσης έληξε ισόπαλο 0-0.

Η παρουσία του Κομοτηναίου παράγοντα στο Skoda Xanthi Arena την ώρα που σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων έπαιζε και ο Πανθρακικός ήταν κάτι που σχολιάστηκε έντονα, χωρίς κανείς να μπορέσει να δώσει εξήγηση αν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός ή αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: την αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν την εγκαταλείπει, θυσιάζοντας το μπάνιο του το απόγευμα του Σαββάτου για να δει ένα παιχνίδι, έτερον εκάτερον αν αυτό εξελίχθηκε σε… “σούπα” από πλευράς θεάματος.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ SKODA ARENA ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΥΡΟΥΒΙΔΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ