Αποθέωση της ΚΟΕ για την διοργάνωση του Μεσογειακού Κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μιλούσαν οι υπέυθυνοι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την διοργάνωση του 21ου Μεσογειακού Κυπέλλου που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη.

Χαρακτηριστικά ο Χριστόδουλος Χούμας, τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα κάνοντας τον απολογισμό της πετυχημένης διοργάνωσης, σημείωσε: «Η ΚΟΕ, με τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι άνθρωποι που ήταν επιφορτισμένοι με τη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα το μέλος του ΔΣ κ. Χριστίνα Ρουσσίδου, μπορεί να είναι ευχαριστημένη, από την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής διοργάνωσης. Πρέπει να τονιστεί ότι το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης είναι καταπληκτικό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, ώστε να γίνονται και άλλες τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός, σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις και στις δύσκολες αυτές συνθήκες, τα μετάλλια που η Ελλάδα κατέκτησε, επιβεβαιώνουν ότι η νέα γενιά των κολυμβητών μας είναι αποφασισμένη να φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας, στο μέλλον. Βλέπουμε ήδη τους διαδόχους των κολυμβητών μας, που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η βαθμολογία και η θέση που κατέλαβε η Ελλάδα, σε μια δύσκολη διοργάνωση, από πλευράς επιδόσεων και επιπέδου κρίνεται πολύ ικανοποιητική».

Οι κολυμβητές μας κατέκτησαν συνολικά 1 χρυσό, 3 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια, ενώ είχαμε την κατάρριψη δύο πανελληνίων ρεκόρ Παγκορασίδων Α΄ στα 4Χ100 Μικτή Ομαδική και χθες, στα 4Χ200 ελεύθερο