Φινάλε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στις Σέρρες με καλές επιδόσεις από τους Θρακιώτες

Με την συμμετοχή δύο αθλητών από την Ξάνθη ολοκληρώθηκε στις Σέρρες το Πανελλήνιου πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, με τους Θρακιώτες στην συνολική τους παρουσία να αφήνουν υετικα δείγματα γραφής, με το μετάλλιο του Καραβέτη στα 110μέτρα με εμπόδια να είναι η κορυφαία στιγμή.

Ο σπρίντερ του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης πέρα από την εντυπωσιακή του παρουσία στα 110μέτρα με εμπόδια και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου( Θυμηθείτε ΕΔΩ), μετείχε και στον τλεικό των 200μέτρων, με τον έτερο αθλητή του ΑΠΟΦΚΑ Δημήτρη Τζάστα να μην καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, με τον Ξανθιώτη πρωταθλητή να καταλαμβάνει τελικά την Πέμπτη θέση στον τελικό των 200μέτρων με χρόνο 22,63. Επίδοση αρκετά πιο χαμηλή από την κορυφαία δική του φέτος που είναι τα 22,14.

Συμμετοχή είχαμε και σε τελικό αγωνίσματος στις Νεανίδες με την Σφαιροβόλο του Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης Ευαγγελία Παπαϊωάννου μετά το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της Σφαιροβολίας στο Πανελλήνιου πρωτάθλημα Κορασίδων, δοκίμασε την τύχη της με αθλήτριες μεγαλύτερες ηλικιακά από αυτήν και με πιο βαριά σφαίρα φυσικά. Η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια κατετάγη 6η με βολή στσα 11,96 βελτιώνοντας την καλύτερη φετινής της επίδοση που ήταν τα 11,95.

Και οι δύο αθλητές θυμίζουμε πως είναι μέλη των επίλεκτων της Εθνικής ομάδας Στίβου