Απίστευτες αποκαλύψεις για τα χρωστούμενα του ΤΑΑ ΑΕΚ σε Ανδρεάδη, Πέτρογλου και… μαγαζί της Ορεστιάδας

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, που υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία από την Vollley League, με αρκετές θρακιώτικες πτυχές, προχώρησε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα των κιτρινόμαυρων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το aek24hours.gr, υπήρχαν από… πέρυσι οφειλές σε μαγαζί στην Ορεστιάδα του τμήματος, όταν αυτό ταξίδευε για να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη του Βορείου Έβρου.

Ανάμεσα στους απλήρωτους παίκτες που έχουν λαμβάνειν από το τμήμα πετοσφαίρισης είναι και ο Εβρίτης Πέτρος Πέτρογλου, στον οποίο φέρονται να οφείλονται περίπου 15.000 ευρώ.

Επίσης αναφέρεται πως ο επίσης εβρίτης αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Ανδρεάδης “αμειβόταν πάνω από 20.000 ευρώ, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό όταν αγωνιζόταν έπαιρνε με το ζόρι 12.000 ευρώ το χρόνο”.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλες απίστευτες αποκαλύψεις στο δημοσίευμα. “Οι παραγγελίες σε ρούχα, κάλτσες, εμφανίσεις, μπουφάν έδιναν και έπαιρναν, αλλά είτε χανόντουσαν στο δρόμο, είτε τα λεφτά πήγαιναν (αν και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε) σε τσέπες”, αναφέρεται με συγκεκριμένο παράδειγμα ότι “ο Μάνος Μακρής είχε παραγγείλει 70 ζευγάρια κάλτσες για τους αθλητές. Ναι καλά διαβάζετε. Ο κάθε αθλητής είχε δύο ζευγάρια κάλτσες. Οι αθλητές ήταν 14, άρα 28 ζευγάρια κάλτσες. Τα υπόλοιπα 42 ζευγάρια ακόμα τα αναζητούν άνθρωποι που αγαπούν το τμήμα”.

Επίσης αναφέρεται ότι “στην ομάδα υπήρχαν τρία αυτοκίνητα για τους ξένους παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα. Ξαφνικά, και χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί, τα αυτοκίνητα έγιναν 5. Το ποιος τα χρησιμοποιούσε τα άλλα δύο ακόμα δεν ξέρει κανείς…”. Επίσης προστίθεται ότι “αν επικοινωνήσει κανείς με δύο ξενοδοχεία στα οποία η ΑΕΚ έκανε τις επίσημες παρουσιάσεις της (Galaxy – Palace) θα μάθει πως το… φέσι έχει πάει σύννεφο. Στο πρώτο ξενοδοχείο οφείλονται κοντά στα 15.000 ευρώ, ενώ στο δεύτερο 25.000 ευρώ”.

Ένα ακόμα εξωφρενικό στοιχείο που αναφέρεται είναι πως “ο Γκούζντα, ο οποίος πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό, εργαζόταν ως σερβιτόρος για να βγάζει κάτι επιπλέον για τον εαυτό του. 400 ευρώ μισθός. Ψιλοπράγματα. Όταν το έμαθε ο έφορος του τμήματος, Μάνος Μακρής φέρεται να του είπε «Αθλητής της ΑΕΚ δεν είναι αποδεκτό να δουλεύει σερβιτόρος για 400 ευρώ το μήνα. Εγώ είμαι ο Μάνος Μακρής και το απαγορεύω»”.

Όπως τέλος αναφέρεται, το μπάτζετ την πρώτη χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το League Cup στην Αλεξανδρούπολη με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο ήταν 150.000 ευρώ και όλα κυλούσαν ρολόι. “Κανείς απλήρωτος, όλα σε τάξη. Αυτά λένε άνθρωποι του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. Την επόμενη χρονιά και αφού «φαγώθηκε» ο Κοτσάτος από τον φίλο, συνεργάτη και κουμπάρο του Αλεξίου, το μπάτζετ εκτινάχθηκε στις 250.000 ευρώ και τα χρέη πολύ περισσότερο από 500.000 ευρώ. Απίστευτες καταστάσεις”.

Το δημοσίευμα καταλήγει: “Πλέον, ο Μάνος Μακρής αναζητείται μεταξύ Νέας Μάκρης  και Εύβοιας. Είναι εξαφανισμένος. Ο άλλος έφορος και συνεργάτης του, Ζαχαρίας Καμαρίκος κάνει βόλτες στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενώ ο Αλέξης Αλεξίου είναι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (έστω και έκπτωτος). Ούτε λόγος να πειράξει κάποιος τον Αλέξη! Εμείς ως aek24hours.gr θέλουμε και από τους τρεις άνδρες να μας διαψεύσουν τις πληροφορίες μας με αποδείξεις και όχι με λόγια. Με έγγραφα και ντοκουμέντα. Διότι αν δεν γίνει αυτό και μπει ΣΔΟΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (αυτή θα είναι και η σωτηρία της) τότε οι συγκεκριμένοι κύριοι την έχουν πολύ άσχημα”.