Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ Εθνικός επανέρχεται ο Γ. Γεωργιάδης

“Μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης και εγώ την αποδέχθηκα. Από εκεί και πέρα το προεδρείο του Εθνικού κάνει τις κινήσεις να στελεχώσει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο κάνοντας μια ριζική ανανέωση”.

Με τα λόγια αυτά στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γεωργιάδης ουσιαστικά έλυσε το δεύτερο κομμάτι του παζλ, αναφορικά με το ποιοι θα είναι οι πέντε που θα απαρτίζουν τα μέλη του νέου ΤΑΑ Εθνικός.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κομμάτι έχει λυθεί μέσα από την αποδοχή της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης να συμμετάσχει και αυτή με ένα μέλος της στο νέο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός. Ο Γ. Γεωργιάδης κράτησε ωστόσο επιφυλάξεις, εξηγώντας ότι υπάρχουν καταστατικές διαδικασίες και οι προθέσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εγκριθούν από την Γενική Συνέλευση.

Ο Γ. Γεωργιάδης εξέφρασε την “προσωπική εκτίμηση”, όπως διευκρίνισε, ότι ορθά η απερχόμενη διοίκηση δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη παρά τα οικονομικά προβλήματα. Εκτίμησε επίσης ότι με χρηστή διοίκηση αλλά και με βοήθεια από τις τοπικές αρχές, ο Εθνικός θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στα 40 χρόνια από την παρουσία του στην Α1 Κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Γεωργιάδης είναι μία από τις τοπικές αρχές που επί χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια, καθώς αποτελεί σταθερά η κατασκευαστική του εταιρεία βασικό χορηγό του συλλόγου. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες τοπικές αρχές που θα βρεθούν, δηλαδή οι άλλοι τοπικοί επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια, που δείχνει μέχρι στιγμής ότι σε μεγάλο βαθμό βασιζόταν σε κρατικό χρήμα (είτε από Δήμο είτε από Περιφέρεια), κάτι που είναι προφανές ότι δεν μπορεί – και δεν πρέπει σε επαγγελματικό σωματείο – να συνεχίσει να γίνεται.

Είναι σημαντικό να συνεχίζουν να στηρίζουν τον Εθνικό οι άνθρωποι που τον στήριζαν χρόνια και να μην τον εγκαταλείπουν στα δύσκολα, για αυτό και είναι καλό που δεν εγκαταλείπει το καράβι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Όμως είναι εξίσου σημαντικό προφανώς να βρεθούν και νέοι επενδυτές – χρηματοδότες, που να θέλουν να ασχοληθούν και με την διοίκησή του, ώστε να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε και ο κ. Γεωργιάδης, η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός επιχειρεί ριζική ανακαίνιση στο ΤΑΑ, κάτι πάντως που είναι αλήθεια ότι δεν επιτελείται με το πρόσωπό του, όπως αναγνωρίζει και ο ίδιος. Άλλωστε ο Γ. Γεωργιάδης και σταθερός χορηγός της ομάδας είναι εδώ και χρόνια και άρα όχι νέο πρόσωπο, κυρίως όμως έχει προϋπάρξει και μέλος του ΤΑΑ Εθνικός πριν από δύο ακριβώς χρόνια, υπό την προεδρία του Γιάννη Τζίμα.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι το κατά τα φαινόμενα νέο μέλος του ΤΑΑ Εθνικός, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, γνωρίζει από μέσα τα προβλήματα, τουλάχιστον στο διάστημα που εκείνος υπηρέτησε από αυτήν την θέση, αλλά και τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την διοίκηση του απερχόμενου προέδρου Γιάννη Τζίμα, που όλα δείχνουν ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα παραμείνει στην θέση του. Οπότε δεδομένης της ριζικής ανακαίνισης που επιχειρείται, είναι σημαντικό να υπάρχει και ένας “παλιός”, που θα αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της παρελθούσας κατάστασης με τη νέα.