Διπλή Θρακιώτικη συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός των ρίψεων!!!

Μια σπουδαία εμπειρία θα ζήσουν το Σάββατο 23 Μαΐου δύο μεγάλα ταλέντα στις ρίψεις από την Θράκη, καθώς θα μετέχουν στον αγώνα υψηλών προδιαγραφών που πρόκειται να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρίψεων στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2010.

Στην Σφαιροβολία Κορασίδων θα αγωνιστεί η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Παπαϊωάννου του Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης, που έχει την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία της. Απέναντι της η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια του Διομήδη θα βρει 23 αθλήτριες που θα μετέχουν στην Σφαιροβολία Κορασίδων σε μια πολύ ανταγωνιστική μάχη που θα μετέχουν οι κορυφαίες σφαιροβόλες της χώρας, σε μια δυνατή πρόβα εν όψει των Πανελλήνιων αγώνων.

Στην Δισκοβολία αντρών θα μετέχει ο αθλητής του ΠΑΣ Ρήσσος Κωνσταντίνος Λαγιοκάπας, σε έναν αγώνα με σπουδαία ονόματα της Δισκοβολίας και αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις. Ο 22χρονός αθλητής της ομάδας της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνάμεις του σε έναν πολύ δυνατό αγώνα που θα μετέχουν οι 16κορυφαίοι δισκοβόλοι της χώρας.