Πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου από τη Ν. Ιωνία της Κεπεσίδου

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η Νέα Ιωνία της αλεξανδρουπολίτισσας Μάγδας Κεπεσίδου νίκησε 33-30 την Ορμή Λουξ και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και το επόμενο ματς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Πάτρα το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι είχε αμφίρροπη εξέλιξη με την ομάδα της Πάτρας να χάνει πέντε πέναλτι, τα δύο στην παράταση.

Γίνεται αντιληπτό ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία η θρακιώτισαα αλλά και η αναπληρωματική τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας Χοτοκουρίδου, που ερχόμενη από τον πάγκο, κλήθηκε να την αντικαταστήσει και έκανε και αυτή  πολύ καλή εμφάνιση.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η Νέα Ιωνία προηγήθηκε 21-18 στο 50′ και 26-25 στο 59:00 με τέρμα της Μπράουερ, αλλά η Μίλασιτς με γκολ στο 59:38 έστειλε το ματς στην παράταση.

 Η γηπεδούχος ομάδα πέρασε μπροστά 31-27, αλλά περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος (69′) της παράτασης η Ορμή μείωσε σε 31-30 και είχε δύο παίκτριες παραπάνω. Στην επίθεση της η Νέα Ιωνία σκόραρε με την Τσάκαλου παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς.