Τα εγκώμια του Βίτορ Περέιρα για την ομάδα της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Καλά οργανωμένη ομάδα χαρακτήρισε την Ξάνθη ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, που συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ραντβάν Λουτσέσκου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του μετά το τελικό 2-0 της νίκης των ερυθρολεύκων στο άδειο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Πρώτα μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη έπαιξε πολύ κλειστά και μας δυσκόλεψε. Είχαμε υπομονή και ψάχναμε τα κενά και τους διαδρόμους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και μπορούσαμε πολλά περισσότερα. Η Ξάνθη μας απείλησε μία φορά από το κέντρο. Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και δεν μας ανησύχησαν καθόλου. Νικήσαμε δίκαια γιατί παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους σε όλο το παιχνίδι».

Στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του και κατάφεραν στο τέλος να διασπάσουν την άμυνα της Ξάνθης στάθηκε μεταξύ άλλων ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου : «Κατά τη γνώμη μου αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Καλή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Και για αυτό όσο η αντίπαλη ομάδα ήταν ξεκούραστη και ενωμένη ήταν δύσκολο να βρούμε τους διαδρόμους. Στη συνέχεια έχοντας κρατήσει την υπομονή μας, βρήκαμε τον δρόμο για να ανοίξουμε την άμυνα».