ΕΠΣ Θράκης: Δίκαια νίκη του Νέου Σιδηροχωρίου επί της μαχητικής Αναγέννησης Παγουρίων

 

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Υφαντών όπου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επικράτησε με 1-3 της γηπεδούχου Αναγέννησης Παγουρίων σημειώνοντας την 7η νίκη της για την 10η αγωνιστική και βρίσκεται δεύτερη στο -5 από τον Ίασμο.

Ήταν η δεύτερη κόντρα των δύο ομάδων αφού η πρώτη έγινε πριν 4 ημέρες στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο με νικήτρια και πάλι την ομάδα του Κουτσογιαννη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες καλές ευκαιρίες και την Δόξα με τον Κύπριο Κοσιη στο 20′ να κάνει το 0-1 μετά από ωραία μπαλιά του Βασκου.

Στην επανάληψη και έως το 70 παρότι οι 2 προπονητές Μεμέτ και Κουτσογιάννης έκαναν από δύο αλλαγές δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 72 η Δόξα κέρδισε πέναλτυ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μακρής με τον Βάσκο να το εκτελεί και να κάνει το 0-2. Στο 77 ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι με τον Κεφη να μειώνει σε 1-2, αλλά ο Κεφαλούκος στο 86′ εκανε το 1-3 και σφράγισε την νίκη. Τα Παγούρια δεν το παράτησαν και στο 90′ με τον Τοτονιδη είχαν σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Κορωνάκη.

Η Δόξα έφτασε τους 23 βαθμούς και στο φινάλε του π΄ρωτου γύρου υποδέχεται το Κοπτερό, ενώ τα Παγούρια παρά την ήττα έμειναν στην πρωτη εξάδα με 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνίζονται στους Προσκυνητές που καίγονται για βαθμούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεμετ):Σαββιδακης, Τσογιας, Μητιλιναιος (46 Πολυμενοφ), Πολιτιδης, Μακρής, Μούλιος, Χουσειν, Κωνσταντής, Νταλάκος(65 Αθανασαρος), Κεφης, Τοτονιδης.
ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Ανδρέου, Στοινοβιτς, Λέφης, Αράμπας, Κούτρας, Πασχαλης (66′ Κεφαλουκος), Αμοιροπουλος (76′ Μαυρακης), Κόσιης (87′ Αθανασιαδης), Βάσκος, Παπακωνσταντίνου (76′ Λασκαρης)