Φώτης Ιωαννίδης στην Συνέντευξη Τύπου: «Ο στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη Συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη, με τον αρχηγό του τριφυλλιού να τονίζει πως η ομάδα είναι πανέτοιμοι για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ εντατικά για αυτό το παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι μοναδικός στόχος για εμάς. Ο στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Για την απουσία κόσμου από τις εξέδρες: Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος μας δίπλα, τον έχουμε συνηθίσει πλάι μας. Θεωρώ πως κάθε Έλληνας να καταλάβει πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, χαρά. Έχω την εντύπωση πως στα επόμενα χρόνια θα φέρουμε φιλάθλους στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες ώστε να έχουμε και εμείς στήριξη και ο τελικός να γίνεται όπως πρέπει».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, αν έχει αλλάξει κάτι στο κλίμα: «Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα σε καλό επίπεδο, είχαμε πάντα καλές σχέσεις. Ο κόουτς μας γνωρίζει από το παρελθόν, ξέρει τι ακριβώς χρειαζόμαστε, μας έχει βοηθήσει πολύ. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το ματς που έρχεται».

Για το προσωπικό βάρος να είναι επιδραστικός στον τελικό: Δεν με βαραίνει καθόλου, είνα κίνητρο για μένα, εγώ οδήγησα αυτό το βάρος που δεν είναι βάρος. Ίσα ίσα αυτή είναι η δουλειά μου να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τα πάντα για να το πετύχω».