Γ’ Εθνική: Στο Διοικητικό Σχήμα του Πανθρακικού με αναβαθμισμένο ρόλο ο Βασίλης Στοάκης

Στο Διοικητικό Σχήμα του Πανθρακικού με αναβαθμισμένο ρόλο θα βρίσκεται τη νέα σεζόν 2024-25 ο Θρακιώτης Βασίλης Στοάκης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Στο Διοικητικό Σχήμα του Πανθρακικού με αναβαθμισμένο ρόλο βρίσκεται ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα της προβολής του Πανθρακικού από το 2019.

O Βασίλης Στοάκης κατάγεται από το Διδυμότειχο ενώ τα τελευταία 16 χρόνια ζει στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και τo εργαστήρι Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 ενώ παράλληλα βρίσκεται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» του ΕΑΠ.

Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι στον «Παρατηρητή της Θράκης» καλύπτοντας τα αθλητικά δρώμενα της Ροδόπης. Η φωνή του συνδέθηκε με την ομάδα μας καθώς από το 2009 μέχρι το 2015 αποτέλεσε τον ανταποκριτή του Πανθρακικού στον NovaΣπορ FM 94.6 και τη Sportday, όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στη Super League και Super League 2.

Παράλληλα διετέλεσε Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Social Media αλλά και Team Manager στην Αθλητική Ένωση Κομοτηνής (Α1 Βόλεϊ & Γ΄ Εθνική Μπάσκετ) ενώ από το 2022 συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όντας ανταποκριτής της Θράκης στο Web Radio και το E-Magazine της ΕΟΚ.

Έχει βραβευτεί δύο φορές από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου στην Αθήνα για τη σειρά αφιερωμάτων για τα 50 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας (2020) και την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων σε μπασκετικό επίπεδο (2022).

Έχει αποκτήσει το Verified Certificate of Approval in Digital Marketing in Sports και το Verified Certificate of Approval in Communication in Sports Organizations από το Barca Universitas, Πιστοποιητικό στην Αθλητική Ψυχολογία αλλά και στη «Διοίκηση Αθλητισμού με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία» στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Επικοινωνία, Ρομποτική και New Media στον Αθλητισμό» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – ΚΔΒΜ και στο πρόγραμμα «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σειρά 12 διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών στο χώρο του Sports Management & Marketing».