Πέντε παραιτήσεις από ΔΣ του Πόντου Θρυλορίου… λόγω γηπέδου με αίτημα την απόσυρση της ομάδας! Άμεσες εκλογές το Σάββατο μετά το «Ποντιακό» ντέρμπι

Πέντε παραιτήσεις από τα επτά μέλη του ΔΣ του Πόντου Θρυλορίου είχαμε αυτή την εβδομάδα με κύριο θέμα την στασιμότητα και την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου το οποίο είναι έτοιμο κατά 90%.

Αίτημα των μελών ήταν η απόσυρση της ομάδος από το πρωτάθλημα και έτσι θα γίνει έκτακτη Γενική συνέλευση το Σάββατο μετά το ματς με τον Πόντο Κομοτηνής στην ΕΚΤΕΝΟΠΟΛ, με μοναδικό θέμα αποδοχή των παραιτήσεων και εκλογές για να συνεχίσει η ομάδα τις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Σε εκλογική διαδικασία ο σύλλογος μας καθώς μετά τις παραιτήσεις 3 μελών και αδρανοποίηση 2 υποχρεωτικά βάσει του καταστατικού προκηρύχθηκε η απόφαση για εκλογές το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20.00 στα γραφεία της ομάδος στο Θρυλόριο. Καλούμε τα ταμειακώς ενεργά μέλη να προσέλθουν στην διαδικασία. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσκληση έχει αποσταλεί στα mail που έχουν δηλώσει στο μητρώο μελών..Υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία θα είναι εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο του 2022..