Δάκρυσε ο Πύρρος Δήμας στη διάρκεια της περιοδείας του στον Έβρο 

Ο Πύρρος Δήμας βρίσκεται στον Έβρο τα τελευταία 24ωρα στο πλαίσιο περιοδειών του στην περιφέρεια, εν όψει Ευρωεκλογών του Ιουνίου και είχε συναντήσεις και επαφές με θεσμικούς της περιοχής, ενώ παράλληλα, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, όπως γράφει το pameevro.gr.

Ο Πύρρος Δήμας, εξέφρασε ποικιλοτρόπως την ευγνωμοσύνη του για τους αγώνες των προγόνων μας για την Ελευθερία, ενώ “λύγισε” κατά την διάρκεια της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο λόγος που ο χρυσός Ολυμπιονίκης, έκλαψε, ήταν καθώς, νωρίτερα, ο εικονολήπτης της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, Σάκης Βασιλούδιας, του μίλησε για το βίωμά του στην βόρειο Ήπειρο, όταν βρέθηκε εκεί για ένα οδοιπορικό. Τότε, ο Σάκης Βασιλούδιας, τυχαία, είχε έρθει σε επαφή με τη μητέρα του Πύρρου Δήμα, η οποία του συστήθηκε με χαρά και περηφάνεια .

Ο Πύρρος Δήμας, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αποδείξει στην πράξη, πόσο “ψηλά” έχει τον θεσμό της οικογένειας, συγκινήθηκε έντονα, καθώς το 2021 έχασε τη μονάκριβη μητέρα του, που υπεραγαπούσε.