ΕΠΣ Έβρου: Με… μισή ομάδα στο ντέρμπι του τίτλου στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Εθνικός κόντρα στην πρωτοπόρο Ένωση Αλεξανδρούπολη!

Έγινε η κλήρωση των πλέι οφ τίτλου στην ΕΠΣ Έβρου και με το καλημέρα η τύχη έφερε στην πρεμιέρα το μεγάλο παιχνίδι που ίσως κρίνει και τον τίτλο ανάμεσα στην πρωτοπόρο και αήττητη Αλεξανδρούπολη και τον δεύτερο αλλά και ωστόσο ελλιπή Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνει στο Φώτης Κοσμάς.

Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στο τέλος της κανονικής περιόδου 6 βαθμοί και τον Εθνικό ωστόσο να έχει σημαντικές απουσίες αφού μέσα στην εβδομάδα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Εβρου τιμώρησε με 5 αγωνιστικές τον Αρθρούρο Αμπραχαμιάν και 4 αγωνιστικές τον Αχιλλέα Κυδωνάκη γιατί είχαν αποβληθεί στον πρώτο ημιτελικό με το Νεοχώρι (μια αγωνιστική έφαγε και ο Ρουσσάκηςτου ΑΟ Νεοχωρίου).

Ακόμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα στερηθεί τον Κώστα Καπουσούζη που χάνει την χρονιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Διδυμότειχο, πέρα των Κυδωνάκη και Αμπραχαμιάν, οι οποίοι θα χάσουν και την ρεβάνς κυπέλλου με το Νεοχώρι.

Ωστόσο ο Εθνικός του Ζόραν Στοίνοβιτς θα προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στην καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος όπως είναι η Ένωση Αλεξανδρούπολης, μετά από μια πενταετία μιζέριας όπου πάλεψε ακόμα και για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Β’ Έβρου. Ήδη η χρονιά θεωρείται πετυχημένη, η ομάδα διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο και οι στόχοι της θα μεγαλώσουν ώστε σύντομα να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες που ανήκε για πολλά χρόνια.