Γ’ Εθνική: «Φωνάζει» ο Πανθρακικός για την διαιτησία μετά την ισοπαλία στην Χρυσούπολη! (+photos)

Παρά την καλή του παρουσία ο Πανθρακικός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην Χρυσούπολη στο ντερμπι της δεύτερης θέσης με την υπολογίσιμη ομάδα του Νέστου σε ένα ματς που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία με αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή του Γιώργου Μαραντά.

Ο αγώνας ήταν μέτριος με όχι πολλές φάσεις και μοιρασμένος με τους Κομοτηναιους να προηγούνται αρκετά γρήγορα μόλις στο 5 με μια βολίδα του Αργεντινού Ιβάν Σίλβα που για μια ακόμη αγωνιστική βρήκε δίχτυα φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Στο 15 ο Καλογρανας σε πλεονεκτική θέση έπιασε σουτ λίγο άουτ και στο 25 οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια με σουτ του Ρανου με τους παίκτες του Πανθρακικού να διαμαρτύρονται για φάουλ στον Ημαθιώτη διαιτητή Μαυρίδη. Αυτό ήταν το 11ο τέρμα του Ξανθιώτη φορ του Νέστου.

Στο ξεκίνημα τις επαναλήψεις στο 47 το σουτ του Καλογρανα μπλόκαρε ο Μουτσά, ενώ στο 50′ το σουτ του Τανσού βρήκε αμυντικό και απομακρύνθηκε η μπαλα. Στο 55′ ο Ράνος είχε ενα καλό σουτ μπλόκαρε ωραία ο Παιτερης. Στο 70 ο Ξανθιώτης Οκαν που είχε μπει πριν ως αλλαγή έχασε την ευκαιρία του αγώνα μην μπορώντας να νικήσει τον Λαρισαιο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι σε μια φάση λίγο νωρίτερα ζήτησαν χέρι μέσα στην περιοχή. Στο τελευταίο εικοσαλεπτο ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή το ακυρώθηκε ένα γκολ με τον Βάσκο ως οφ σαιτ και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ο Μουτσα σε έξοδο ανέτρεψε τον Λαρεα όμως ο διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτυ.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντα είναι αήττητη από τις 19 Νοεμβρίου στην Θερμη και για 13 αγωνες όπου μετρά 11 νίκες νκαι όπως αναφέρθηκε νωρίτερα ο Ξανθιώτης προπονητής του Πανθρακικού αποβλήθηκε για αυτά που έγιναν στο φιναλε θυμίζοντάς του το ισόπαλο πάλι ματς στην Καβάλα όπου ο Πανθρακικός είχε τρομερά παράπονα. Στον αγώνα παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Καβάλας όπου είδε τον επόμενο αντίπαλό της ενόψει του αγώνα τις Κυριακής στην Κομοτηνή αφού αγωνίστηκαν νωρίτερα με την Κρηστωνη.

Με την 2 ισοπαλία του στην Καβάλα ο Πανθρακικός παρέμεινε τρίτος στο -5 από την δεύτερη Χρυσούπολη του Νίκου Κεχαγιά με τις δυο ομάδες να έχουν ακόμα 8 ματς στο γήπεδο (εχουν και ένα με Αγγελοχώρι που θα πάρουν άκοπα ένα ακόμα τρίποντο). Την επόμενη αγωνιστική ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτριά Καβάλα, ενώ ο Νέστος έχει δύσκολη αποστολή στην Μηχανιώνα.

Κακή η διαιτησία των Ημαθιωτών Μαυρίδη, Σαμαρά, Μητρόπουλου με τους Θρακιώτες να έχουν τρομερα παραπονα (φώτο Πρωινή). 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Μουτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κασμεριδης, Κουκολης, Νυφταρι, Τανζου, Γκατζολαρι, Ράνος, Ορφανίδης (55′ Οκαν), Μπαρετας (55΄Φραγκος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μαραντάς): Παιτερης, Πεχλιβανοπουλος, Καλογρανας, Ιβαν Σίλβα, Σαπναρας, Λαρεα, Βάσκος, Γκουτσιδης, Ρουμπιες, Χιντζιδης (60′ Καψάσκης), Μπρουνο Χαλκιαδάκης (85′ Παχούμης)