ΕΠΣ Έβρου: Αισιοδοξία Καραϊσαρίδη για τρόπαιο ή και τρόπαια με τον φετινό Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Εβρου την ομάδα του Νεοχωρίου και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα o Eθνικός έχει δύο σερί εκτός έδρας αγώνες σε Διδυμότειχο και Φέρες και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ για τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτή τη στιγμή η  Αλεξανδρούπολη FC έχει 40 βαθμούς και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης 34, με τους του Εθνικού να αντιλαμβάνονται ότι η υποθεση τίτλος είναι κάτι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αγγελος Καραΐσαρίδης ο οποίος ήταν και εκ των τυχερών στην κοπή της πίτας σε όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου για την ομάδα του, είπε στο Metrosport:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά και τους προπονητές που απαρτίζουν τα τμήματα ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Όσο αφορά τα τμήματα υποδομής έχει ακόμη πολύ δρόμο για το τέλος των πρωταθλημάτων αλλά είναι σε πολυ καλές θέσεις».

Ο Καραϊσαρίδης έχει πολλά χιλιόμετρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της συμπρωτεύουσας και για αυτο ειναι πολύ αγαπητός και η γνώμη του απασχολεί τα μέσα της Θεσσαλονίκης. Εδω και μερικούς μήνες, με την αφορμή του διορισμού του στην Αλεξανδρούποληγ, προσφέρει διοικητικά της υπηρεσίες του στον ιστορικό Εθνικό.