Volley League: Ο Εβρίτης Σταύρος Κασαμπαλής του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής

Ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος του Παναθηναϊκού Σταύρος Κασαμπαλής αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο πρώην παίκτης των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Άθλου Ορεστιάδας Σταύρος Κασαμπαλής ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο γυμναστήριο του Μετς.

Μοίρασε τέλεια το παιχνίδι στους συμπαίκτες του σημειώνοντας και έναν πόντο από επίθεση (1/1 επιθέσεις), ενώ η συνολική επίδοση της ομάδας του στην επίθεση ήταν 62% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση του στο index με 7,4.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής λαμβάνει για πρώτη φορά τη διάκριση του MVP Βίκος Cola.

Είναι η 80η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πρώτη διάκριση εντός της σεζόν 2023-24.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής είναι γεννημένος 01/06/1995, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται πασαδόρος.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Σταύρο Κασαμπαλή έγινε από τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο: «Ήταν ιδιαίτερη ημέρα για μένα όταν στην προπόνηση μου ανακοινώθηκε ότι ήμουν ο MVP της αγωνιστικής που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτό με κάνει χαρούμενο και νιώθω μεγάλη τιμή που κατάφερα μία τέτοια ατομική διάκριση σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Την διάκριση αυτή δεν θα μπορούσα να την πάρω χωρίς τους συμπαίκτες, γι’αυτό τους το αφιερώνω. Επίσης θέλω να το αφιερώσω στον φίλο του Παναθηναϊκού που χάθηκε πριν λίγες ημέρες, τον Γιώργο Αλεξανδρή».