Γ’ Εθνική: Στον Πανθρακικό για τη δεύτερη θητεία του ο Στράτος Χιντζίδης μετά το διάλειμμα στην Κώ!

Την απόκτηση του 36χρονου αριστερού μπακ Στράτου Χιντζίδη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, για την δεύτερη θητεία του πολύπειρου ποδοσφαιριστή στα «πράσινα».

 Ο Εβρίτης πλάγιος μπακ αγωνιζόταν μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη στον ΑΟ Πυλίου στην Κω όπου είχε 12 συμμετοχές σε 15 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Στράτος Χιντζίδης (γεννημένος στις 13/12/87) από την Νίψα έχει πολυετή πείρα από τις εθνικές κατηγορίες. Ξεκινησε το ποδόσφαιρο στην ΠΑΕ Νίψας και την πρώτη του εμπειρία στη Γ’ Εθνική την είχε με το Πολύκαστρο, για να ακολουθήσουν οι ΠΑΕ Θράκη, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκός, Πόντιοι Κατερίνης, Πανηλειακός, Απόλλων Αθηνών, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου (δύο θητείες) και Κέρκυρα όπου έκανε ντεμπούτο στη Super League. Η συνέχεια τον βρίσκει ξανά στον Απόλλωνα για ένα εξάμηνο, ενώ αγωνίστηκε και στα Τρίκαλα. Πήγε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό όπου δεν αγωνίστηκε ποτέ καθώς γύρισε για χάρη του ΠΟ Τρίγλιας – Ηρακλή. Έπειτα αγωνίστηκε στον ο ΟΦ Ιεράπετρας όπου διετέλεσε και αρχηγός, τα Χανιά που αγωνίστηκε ένα εξάμηνο έχοντας 7 συμμετοχές, ο Πανθρακικός περυσι τετοια εποχή και το Πύλι.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χιντζίδη.

Ο 35χρονος αριστερός μπακ έρχεται εκ νέου στην Κομοτηνή, μετά το περσινό πετυχημένο περασμα του με τη φανέλα του Πανθρακικού, κουβαλώντας ένα πολύ δυνατό βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρακλή, ΑΟ Χανίων, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Σμύρνης, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Φωκικό και ΠΑΕ Θράκη.

Στράτο καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα».