Γ’ Εθνική: Νίκησε δις τον Κοτσάκη ο Σέα και ο Νέστος Χρυσούπολης πέρασε από τον Πετεινό

Την ανωτερότητα του επιβεβαίωσε ο Νέστος Χρυσούπολης στον Πετεινό επικρατώντας με 0-2 του μαχητικού Άρη και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό Φράνκο Σεα προς τα τέλη των δυο ημιχρόνων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νέστος ήταν ανώτερος και κυρίαρχος στο παιχνίδι του Πετεινού που είχε σε καλή μέρα τον πορτιέρε του Κοτσάκη και με ένα πέναλτι στο 41′ που κέρδισε ο Κοτταριδης έγινε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση του Σέα. Στο β’ μέρος υπήρξαν και πάλι ευκαιρίες για τον Νέστο, και στο 81′ έγινε το 0-2 με σουτ πάλι με τον Σεα που εφτασε τα 12 στο πρωταθλημα. Ο Άρης προσπάθησε μέχρι το τέλος χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς από τον Εβρο με βοηθούς τους Κατσαντουρας (ΕΠΣ Έβρου) και Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Θράκης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Τσαγαλάς (81′ Αβραμίδης), Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Τυριάκης (69′ Μελισσόπουλος), Αμανατίδης (46′ Τσέκος) Γιαννακός (69′ Αλή), Σιδηρόπουλος (69′ Τουρατζίδης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Κεχαγιάς): Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Τορομανίδης, Γκατσολάρι (89′ Ντέμπροβα), Σέα (89′ Μυλόπουλος), Ορφανίδης (73′ Πανταζής), Μπατσαράς (75′ Μυφτάρι), Κουκόλης, Ράνος, Οκάν (63′ Χαλήλ Ιμπράμ).