Ντενίζ Μπαϊκαρά: «Ζει για τον πρωταθλητισμό ο Φατίχ Τερίμ, φουλ επιθετικογενής προπονητής»

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής και επί 22 σερί χρόνια μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, Ντενίζ Μπαϊκαρά, μίλησε στο SDNA για τον αιφνίδιο «γάμο» Παναθηναϊκού – Φατίχ Τερίμ, το προφίλ του Τούρκου προπονητή και τι μπορεί να αλλάξει και να προσφέρει ο «αυτοκράτορας» στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ αιφνιδιάστηκα όταν έμαθα πως ο Τερίμ έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που δεν το περίμενα να συμβεί.

Από κει και πέρα πρόκειται για έναν προπονητή που ζει για τον πρωταθλητισμό. Όπου πάει θέλει να είναι πρώτος. Το έκανε με επιτυχία και για πολλά χρόνια στην Γαλατασαράι και προσέφερε πολλά στην Εθνική Τουρκίας.

Το ίδιο θα έχει ως στόχο και στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα λιγότερο…» τόνισε αρχικά ο Μπαϊκαρά και πρόσθεσε:

«Ο Τερίμ αρέσκεται σε φουλ επιθετικό στυλ παιχνιδιού στις ομάδες του. Του αρέσει το ανοιχτό ποδόσφαιρο με την παραγωγή πολλών φάσεων στην αντίπαλη εστία.

Έτσι θα παίξει και στον Παναθηναϊκό.

Θεωρώ πως το αξιόλογο υλικό του Παναθηναϊκού και η καλή δουλειά που έγινε τα 2,5 τελευταία χρόνια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορούν να αξιοποιηθούν από πλευράς Τερίμ και ο νέος προπονητής να οδηγήσει το κλαμπ μετά από πολλά χρόνια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Όσο για την σχέση του Τερίμ με τους ποδοσφαιριστές;

«Είναι πολύ επικοινωνιακός και χτίζει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του. Τους βλέπει ως πατέρας, τους στηρίζει, είναι συνεχώς δίπλα τους και τους μεταδίδει τη νοοτροπία του νικητή».