Super League: Μοιραίος ο Δεληγιαννίδης έκανε το πέναλτι στον Μασούρα για το διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στον πολύ σφικτό Πανσερραϊκό του Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε το 2/2 στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 του Πανσερραϊκού για την 14η αγωνιστική της Super League και πλησίασαν μία ανάσα από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός είχε την κυκλοφορία, την κατοχή και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του παιχνιδιού. Ο Πανσερραϊκός αμυνόταν, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν τη λύση στο 65ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί, το οποίο κέρδισε ο Μασούρας.

Έτσι, στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός έπιασε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που στραβοπάτησαν, στους 31 πόντους και είναι στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στους 13 πόντους και στην 11η θέση οι Σερραίοι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (46′ Τομάς), Ουεντραόγκο (79′ Μορέιρα), Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69′ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46′ Σοφιανός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε (61′ Αραμπί), Φορτούνης (90′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90′ Ρίτσαρντς), Ελ Κααμπί (81′ Μπιέλ).