Ο Ηλίας Κρεούζης επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής

Σε συμφωνία με τον προπονητή Ηλία Κρεούζη ήρθε η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής θέτοντας ως στόχο να ανασυνταχθεί το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Νέα δεδομένα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής καθώς ο Σταύρος Καβαρατζής δεν συνεχίζει σε αυτό παρά μόνο στο ανδρικό και στη θέση του ήρθε ένας παλιός γνώριμος του συλλόγου και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, ο Ηλίας Κρεούζης.

Το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις ομάδες της πόλης ήταν ένας κύριος λόγος μη πραγματοποίησης προπονήσεων και σε συνδυασμό πως ο Σταύρος Καβαρατζής κλήθηκε να αναλάβει ανδρικό και γυναικείο, δεν μπορούσε να γίνει η δουλειά που ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Έτσι λύθηκε φιλικά η συνεργασία και αστραπιαία η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Ηλία Κρεούζη με στόχο να μπει ένα μακρόπνοο πλάνο, ώστε να γίνει ανταγωνιστικό και να διεκδικήσει στο μέλλον την άνοδο στην Α2. Έτσι φέτος η χρονιά αναμένεται να είναι μεταβατική με τον Ηλία Κρεούζη να καλείται να περάσει τη φιλοσοφία στις αθλήτριες του και να βρει την απαιτούμενη ομοιογένεια ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον η ΑΕ Κομοτηνής.