Νέα αποχώρηση ομάδας στην Ροδόπη! Τέλος οι Ελπίδες

Πέντε μόλις αγώνες άντεξαν οι Ελπίδες Κομοτηνής στο πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης και η ομάδα ανακοίνωσε στους αντιπαλους τους και στην ΕΠΣ πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα και θα επιστρεψει ξανά του χρόνου στην Β’ κατηγορία και με καλύτερες συνθήκες από τις φετινές.

Αλήθεια είναι πως ίσως αυτό είναι και καλύτερο αφού σε αυτά τα πέντε ματς η ομάδα με το ζόρι συμπλήρωνε εντεκάδα και κατέβαινε στα ματς, όπου μετατρεπόταν σε σάκο του μποξ δεχόμενη σε 5 αγώνες, 43 γκολ και δυο δεκάρες, έχοντας μηδέν βαθμούς, ενώ πέτυχαν και τρια τέρματα.

Πλέον αν και ορίστηκε ο αγώνας της το ¨Σαββατο, θα χάνει τα υπόλοιπα ματς με 3-0 ανευ αγώνα με αρχή τον αγώνα με τον Πόντο Κομοτηνής, που έχασε και αυτός την ευκαιρία να πετύχει πολλά γκολ σε ένα ματς και κάποιος να σκοράρει πολλαπλά όπως έκαναν καποιοι που βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερς.

Η φυγή του περσινού κόουτς Κυριακου Χριστοδουλάκη για τον Πόντο Θρυλορίου και ότι δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Πανθρακικό, έφερε την ομάδα στην ουσία χωρίς προπονητή και ρόστερ, με παίχτες τις περσινής ομάδας που σώθηκε άνετα στην πρώτη της χρονιά στην Α’ Κατηγορία να αποχωρούν για άλλες ομάδες και τον Χουσείν να τρέχει για τα πάντα.

Θυμίζουμε και η Ένωση Ασωμάτων έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, αν και αυτή μπήκε απλά στην κληρωτίδα και δεν αγωνίστηκε σε κανένα αγώνα, σε αντίθεση με τις Ελπίδες Κομοτηνής που αγωνίστηκαν σε κύπελλο και πρωτάθλημα.