Ζητάει την επανάληψη του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης ο Πανθρακικός μετά την αποκάλυψη της «παρανομίας» της ΕΠΟ

Την επανάληψη του εντός έδρας αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης ζητάει με επίσημο έγγραφό του προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Πανθρακικός, μετά την αποκάλυψη από την ίδια την ΕΠΟ ότι παρανόμως αυτός διεξήχθη την προπερασμένη Κυριακή χωρίς θεατές.

Οπως είναι γνωστό και έχει αναδείξει εκτενώς το ThrakiSportS, ο Πανθρακικός είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική της ΕΠΟ με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο η ποινή αυτή εξαλήφθηκε με βάση την απόφαση της Επιτοπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Αλλά ενδιαμέσως ο Πανθρακικός είχε παίξει εντός έδρας και αντιμετώπισε χωρίς θεατές τον Νέστο Χρυσούπολης, από τον οποίο και έχασε με 0-1.

Η απουσία του κόσμου αποδείχθηκε λάθος, αφού στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η ποινή εξαλήφθηκε. Ετσι αφενός ο Πανθρακικός έχασε έσοδα από τα εισιτήρια που θα κοβόντουσαν απέναντι σε έναν μάλιστα εμπορικό για τα δεδομένα της κατηγορίας αντίπαλο, αφετέρου χάθηκε και η ώθηση του 12ου παίκτη που θα είχε ο Πανθρακικός και ενδεχομένως έδινε άλλη τροπή και άλλο αποτέλεσμα στον αγώνα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις και κυρίως την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους λόγους που έπρεπε να διεξαχθεί με θεατές το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, η διοίκηση του Πανθρακικού απέστειλε (την Δευτερα 6/11) επιστολή στην ΕΕ της ΕΠΟ και ζητάει την επανάληψη του αγωνα με τον Νέστο Χρυσούπολης. Το ThrakiSport εξασφάλισε το έγγραφο ντοκουμέντο του αιτήματος του Πανθρακικού, το οποίο θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, και σας το παρουσιάζει: